Sistem incalzire cu panouri solare plane GTSI-F3-5P

SOLICITA OFERTA
  • 0740 034 490
  • 0756 040 359
  • 0748 297 867
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Sistem incalzire cu panouri solare plane GTSI-F3-5P


GTSI-F3-5P este un sistem de incalzire apa calda menajera cu panouri solare (colectori solari) plane, cu circulatie fortata pentru 3-5 persoane. Se compune din doua panouri solare plane AS3000, boiler cu doua serpentine, pompa de circulatie, controler solar, vas de expansiune, supapa de siguranta, electrovalve, robineti si alte accesorii.


Schimbul de lichid intre panou si rezervorul de acumulare, se face fortat prin intermediul unei pompe de circulatie comandate de un controler (regulator) special. Este un sistem livrat la cheie cu toate componentele necesare cu exceptia conductelor de apa externe. Instalarea sa implica personal specializat mai ales daca sistemul trebuie conectat la un sistem de incalzire deja existent. Nu implica intretinere speciala, productivitatea fiind ridicata prin furnizare de apa calda pe aproape toata durata anului, costul se recupereaza intr-un timp foarte scurt. Este ferit de inghet pe perioada iernii datorita lichidului antigel special utilizat ca schimbator de caldura.


Randamentul maxim se obtine printr-o inclinare judicioasa, in functie de latitudinea la care este utilizat si prin orientarea spre sud in masura in care este posibil. Cititi brosurele si documentatiile anexate referitoare la montaj.

Cod Unic GTSI-F3-5P
Producator CE
Presiune de lucru 6 bar
Greutate in Kg 189.00
Accesorii standard - 2 panouri solare plane - boiler cu 2 serpentine - set de conectori pentru panouri - controler (regulator) solar - vas de expansiune - antigel special aplicatii solare - manual utilizator si documentatie de instalare
Accesorii optionale - sistem de fixare pentru acoperis - dezaerator automat pentru circuitul solar - supape de siguranta - electrovalve - robineti si fitinguri - filtru apa - manometre - controler suplimentar - vas expansiune apa calda - pompa manuala incarcare lichid - servicii instalare, testare, livrare la cheie
Capacitate boiler Capacitate boiler
Coeficient de absorbtie Coeficient de absorbtie
Tip colector Tip colector
Numar colectoare Numar colectoare
Dimensiune colector Dimensiune colector
Suprafata absorbtie Suprafata absorbtie
Pierdere presiune Pierdere presiune
Temperatura maxima Temperatura maxima
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter