Inchirieri generatoare de curent (grupuri electrogene)
Global Tech ofera servicii de inchirieri generatoare de curent din flota proprie.

Aceste servicii sunt destinate in principal firmelor de constructii si instalatii pentru organizari de santier si a firmelor din domeniul extractiei de petrol si gaze dar pot fi utile si altor companii pentru organizari de evenimente (spectacole, manifestari sportive), pentru testari echipamente, pentru cazuri de avarii si situatii de urgenta, pentru alimentarea balastierelor, etc.

Toate echipamentele sunt dotate cu sisteme de monitorizare la distanta prin GSM si Internet pentru preintampinarea defectiunilor. In caz de defectiune interventia pentru reparatie se face in maxim 24 ore, in functie de locatie.
Generatoare de curent disponibile
* grupuri electrogene diesel cu puteri de pina la 5000 KVA diesel, cu tensiune de iesire standard de 400V sau alte tensiuni la cerere (ex: 550V, 6 KV)

* pentru inchirieri generatoare mai mici de 1250 KVA se livreaza unitati containerizate sau carcasate, fixe sau mobile (autotractate sau pe trailer)

* pentru inchirieri generatoare mai mari de 1250 KVA solutiile sunt fixe si modulare, in module containerizate de cate 1250 KVA cu functionare in paralel

* Ex: daca solicitati 2000 KVA, veti primi 2 unitati de 1250 KVA cu functionare sincronizata

Vezi aici generatoarele disponibile pentru inchiriere.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.
Contacteaza-ne