Generator de curent (Grup electrogen) marin COELMO DTL3200, 32KVA

SOLICITA OFERTA
  • 0740 034 490
  • 0756 040 359
  • 0748 297 867
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Generator de curent (Grup electrogen) marin COELMO DTL3200


COELMO MARINE reprezinta un nou etalon pentru producerea energei la bordul navelor marine. Nascuta din pasiunea pentru mare, ea reprezinta sinteza inovatiilor tehnologice COELMO si a experientei sale in domeniu. DTL3200 este un generator trifazat, diesel, insonorizat, cu motorizare KUBOTA, regulator mecanic de turatie, racire aer / apa si pornire electrica.


Controlul inovativ si Panoul de comanda EOS reprezinta interfata ideala pentru oricine doreste sa aiba sub control grupul sau electrogen.
Sistemul este compus din panoul de comanda si control instalat pe punte si o unitate de control plasata direct pe grupul electrogen Coelmo Marine.
Esential la bordul navei, grupul este foarte compact, dimensiunile fiind urmatoarele:
- Panoul de control care este instalat pe punte: 96 x 96 mm (in carcasa cu interventie prin spate)
- Circuitul semnalelor de intrare si iesire: 190 x 135 x 40 mm (in cutia de contactori a alternatorului)
Schimbul de date dintre cele doua panouri are loc printr -un port serial utilizand un simplu cablu de semnal UTP CATT5 care permite evitarea instalarii de cabluri lungi si groase intre incaperea generatorului si puntea de control. Mai mult decat atat este posibila conectarea panoului de control cu sistemul centralizat de control al bordului (SCADA sau similar). Afisajul panoului de control permite vizualizarea parametrilor si alarmelor.


CARCASA DE INSONORIZARE
Este realizata complet din aluminiu marin (aliajul 5754 H111) vopsit cu polyester imbimarile avand un design inovativ. Prezinta o rezistenta ridicata la agentii chimici externi si are o greutate redusa. Are un cadru care reprezinta structura sa pe care sunt aplicate cinci panouri demontabile cu incuietori pentru a permite accesul usor catre orice componenta a generatorului in cadrul operatiunilor de intretinere. Mai mult structura este complet demontabila pentru a facilita interventiile de service. Gradul de insonorizare este garantat de panourile fonoabsorbate compuse respective din straturi de poliuretan, polieter, care la randul lor se afla pe o fundatie de elastomer special intarit cu un invelis de fibre cu aluminiu.


Generator de curent (Grup electrogen) marin COELMO DTL3200 reprezinta un nou etalon pentru producerea energei la bordul navelor marine, este compact, fiabil si robust, avind inglobate o multitudine de inovatii, grupul furnizeaza energia electrica necesara navei in cele mai dificile conditii.

Cod Unic DTL3200
Producator COELMO
Putere continua (PRP) 32 KVA
Motor Kubota V3300-BG
Carburant motorina
Racire aer / apa
Turatie 1500 rpm
Numar cilindri 4
Capacitate cilindrica 3318 cc
Consum carburant la 75% 6.8 l/h
Consum carburant la 100% 8 l/h
Alternator sincron
Dimensiuni (Lxlxh) 1590 x 700 x 900mm
Greutate in Kg 710.00
Accesorii standard

- unitate de baza
- carcasa de insonorizare
- panou de comanda EOS
- cablu serial
- fixari pentru grup
- pompa drenaj ulei
- carti tehnice in limba romana
- garantie 12 luni

N/A N/A
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter