Sistem comanda si control la distanta prin GSM si Internet COELMO GTPCom

SOLICITA OFERTA
  • 0740 034 490
  • 0756 040 359
  • 0748 297 867
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

ERMES este un sistem avansat de comanda si control la distanta pentru generatoarele Coelmo, care permite monitorizarea parametrilor de lucru, gestionarea alarmelor si afisarea de histograme prin intermediul unei interfete care simuleaza controlerele Giotto si Lexis. Ermes este realizat pentru a intampina cele mai exigente cerinte ale utilizatorilor, sistemul putand fii utilizat pentru modul stand-by sau continuu. Sistemul este compus dintr-un dispozitiv cu microprocesor care este unitatea centrala si comunica in ambele sensuri cu controlerul (Gioto sau Lexis), un modem GPRS cu cartela GSM care asigura legatura Internet oriunde este acoperire GSM, sursele de alimentare si un software specializat.


Utilizatorii generatoarelor dotate cu Ermes,  primesc un user si o parola cu care pot intra de pe Internet (de pe site-ul COELMO) direct in legatura cu sistemul ERMES de generator. Poate apoi vizualiza parametrii fizici ai grupului, alarmele, parametrii de control, jurnalele si poate efectua comenzi de la distanta. Sistemul poate fi programat pentru a trimite alarmele prin email sau prin GSM la anumite adrese sau numere preprogramate.


La cerere, generatoarele Coelmo echipate cu modulul Ermes pot fi monitorizate de la distanta de catre o echipa de service Global Tech.


Sistem avansat de comanda si control la distanta prin GSM si Internet, pentru generatoarele Coelmo. Permite monitorizarea parametrilor de lucru, gestionarea alarmelor si afisarea de histograme functionale precum si executarea comenzilor prin de la distanta, prin Internet si telefonia GSM.

Cod Unic GTPCom
Producator COELMO
Gama puteri orice putere
Greutate in Kg 1.00
N/A N/A
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter