Sursa UPS modulara LEGRAND ARCHIMOD HE 60, 60kVA

SOLICITA OFERTA
  • 0740 034 490
  • 0756 040 359
  • 0748 297 867
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Sursa UPS modulara LEGRAND ARCHIMOD HE 60


Sursa UPS ARCHIMOD HE 60 este realizata in sistem modular, extensibil, scalabil şi redundant în cabinet de 19" rack. Este un UPS de inalta performanta, cu factor de putere unitar (cosφ = 1), cu eficienta de 96% si cu putere nominala standard de 60 Kva. 


Sursa UPS ARCHIMOD HE 60 este dotata cu 3 module de control, 9 module de putere, 18 module de baterii si un modul de distributie:
Modulele de control: fiecare modul este echipat cu un microprocesor care gestionează 3 module de putere si poate fi conectat în paralel la alte module de control şi utilizat impreuna cu module de extindere. Acest modul este responsabil si de partea de comunicatii.
Modulele de putere (modulele electrice) cu putere nominală de 6.7 kVA sunt extrem de compacte şi uşor de manipulat. Sunt 9 module care ofera impreuna puterea nominala de 60 Kva. Ele au un sistem plug-in cu înlocuire hot swap, ceea ce le face uşor şi rapid de instalat şi ușor de întreţinut.
Modulele (sertarele) de baterii conţin acumulatoare care pot fi conectate în serie, formând şiruri separate, fiecare cu o tensiune sigură foarte scăzută. La o echipare completa cu acumulatoari, toate cele 18 de sertare ofera un timp de backup de 8 minute. 
Modulul de distribuţie contine protectii si blocuri de conexiune. Tot de aici se poate configura alimentarea din doua surse diferite.


Sursa UPS modulara Legrand ARCHIMOD HE 60 - caracteristici principale:
- Puterea disponibilă poate fi crescută foarte rapid şi uşor în interiorul cabinetului, fără a reconfigura instalaţia electrica sau UPS-ul. De ex. adaugand inca un modul de control si 3 module electrice, puterea nominala creste la 80 KVA (pentru o autonomie de 14 minute este necesar inca un cabinet)
- Timpul de backup poate fi prelungit fie prin adăugarea unui alt cabinet. Pentru prelungirea timpului de backup cu mai multe ore.sunt disponibile si cabinete cu acumulatoare compacte non-modulare.
- Graţie factorului de putere unitar se garantează o putere reală cu 11% mai mare decât produsele cu factor de putere 0.9 şi cu 25% mai mare decât cele cu factorul de putere 0.8.
- Are o eficienţă (randament) de 96%, una din cele mai mari pe piaţă (certificată SIQ). Codul de Conduită European impune o valoare minimă de 92% astfel incat acest tip de UPS este cu 4% mai eficient decat majoritatea UPS-urilor de pe piata (cu pierderile reduse practic la jumatate fata de acestea)
- Nivel ridicat de redundanţă astfel încât continuitatea maximă în alimentare este întotdeauna garantată: redundanţa pentru sarcina monofazată (intr-un sistem trifazat cu sarcini monofazate, dacă un modul se defectează, nu vor fi pierderi de putere, pentru că puterea este distribuită la celelalte module care sunt operaţionale); redundanţa pe faze (intr-un sistem cu trei ieşiri independente, este posibil să asigurăm redundanţa individual pe fiecare fază. Dacă unul din module se defectează, modulele de pe aceeaşi fază preiau sarcina modulului defect); redundanţa pe control: intr-un UPS care include mai multe module de control, eşecul unui modul de control conduce la oprirea modulelor pe care le controlează dar continuitatea serviciului este asigurată de distribuţia automată a puterii la celelalte module
- Este compatibil cu grupurile electrogene fiind configurabil pentru sincronizare între frecvenţele de intrare şi ieşire chiar şi pentru cele mai înalte frecvenţe in plaja ± 14%.
- Modulele de putere şi/sau modulele de baterie pot fi înlocuite fără a opri UPS-ul
- Tehnologie de încărcare inteligentă a acumulatoarelor cu ciclu avansat cu 3 trepte
- Este dotata cu by-pass automat şi bypass de întreţinere manual ce asigura continuitatea alimentarii cu energie electrica in cazul unei defectiuni electronice, o suprasarcina, o supraincalzire sau operatiuni de mentenanta.
- Comunicatii locale prin 2 porturi RS 232, un port nivel logic, 2 sloturi SNMP, contacte libere de potential. Posibilitatea de comanda si control la distanta.
- Nivel redus de zgomot si amprenta redusa la sol


Sursa UPS modulara Legrand ARCHIMOD HE 60 - domenii de aplicatii
- Este recomandata de producator pentru corporatii si proiecte mari;
- Proiecte care necesita extindere facila si mentenanta rapida
- Pentru industrie, servicii IT, sanatate (spitale, laboratoare, clinici), institutii publice, institutii financiare


Sursa UPS modulara Legrand ARCHIMOD HE 60 - avantajele aduse utilizatorilor
- extindere si mentenanta cu costuri mici, in timp record datorita arhitecturii modulare;
- siguranta mare in exploatare datorita redundantei ridicate;
- costuri mici cu energia datorita eficientei ridicate;
- compacta, cu amprenta redusa la sol prin structura, design si gratie factorului de putere unitar


ARCHIMOD HE 60 este certificat conform cu EN 62040-1, EN 62040-2, EN 62040-3

Cod Unic ARCHIMOD HE 60
Cod comanda ARCHIMOD HE 60
Producator LEGRAND
Putere 60 kVA
Tehnologie On-line, dubla conversie, modular
Baterii interne Da
Tensiune intrare 380, 400, 415V trifazat
Frecventa 45 - 65 Hz
Factor de putere intrare > 0.99
Tensiune iesire 380, 400, 415V trifazat
Factor de putere iesire 1
THD factor < 3%
Randament 96%
Temperatura treapta 1 0-40 grdC
Grad de protectie IP 21
Nivel zgomot 50 - 65 dB(A) la 1 metru
Dimensiuni (Lxlxh) 2080 x 570 x 912 mm (42 U)
Greutate in Kg 276.00
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter