Controler generator curent GIOTTO

SOLICITA OFERTA
  • 0740 034 490
  • 0756 040 359
  • 0748 297 867
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

GIOTTO este un controler (modul de control) de tip AMF, utilizat pentru comanda manuala a generatorului (in modul de lucru continuu). Echipeaza panourile manuale standard de la COELMO de puteri sub 200 KVA. Este conceput pe baza de microprocesor, cu afisaj  cu cristale lichide, cu butoane de actionare de tip microswith si leduri de semnalizare.


Functii:


- asigurarea comenzii grupului electrogen la actionarea butoanelor corespunzatoare de catre operator


- masurarea parametrilor fizici din sistem. Parametri grup: turatie motor, tensiune baterie, pozitie contactori ATS, contor ore numar porniri. Parametri electrici: tensiune de faza si de linie, frecventa si curentul pe alternatorul generatorului.


- protectia. Protectia este asigurata pe doua nivele. Primul nivel este cel de avertizare la atingerea unor praguri de alarma pentru unii parametri. Acest nivel permita inca functionarea grupului pina la eliminarea alarmei corespunzatoare. Al doilea nivel este oprirea imediata (butonul de oprire de alarma, scurtcircuit, suprasarcina). Alarme disponibile (optic): presiune ulei, temperatura motor, temperatura alternator, rupere curea alternator, pierdere combustibil, neincarcare baterie, suprasarcina, scurtcircuit, cerere intretinere, nivel scazut lichid racire, protectie diferentiala.


- programarea. Toti parametrii de functionarea ai grupului sunt programabili (ex: tensiunile minima si maxima de alarmare)


- afisarea. Sunt afisati toti parametrii din sistem masurati, alarmele, parametrii de functionare.


- comunicarea. Modulul ofera posibilitatea de comunicare pe interfata standard RS 232 sau RS 485 cu un PC precum si posibilitatea conectarii unui system de gestiune la distanta prin GSM si Internet de tip ERMES.


Moduri de lucru:


Sunt 2 moduri de lucru disponibile: Manual si Super manual.  In modul Super manual  grupul poate functiona continuu, la sarcina maxima, ignorind toate alarmele de avarie care in mod normal l-ar opri.  


Functii si facilitati dezvoltare:


- intrari : numerice dedicate - 6; numerice programabile - 2
- iesiri: numerice dedicate - 2; numerice programabile - 2


Controlerul are un buton de oprire de urgenta si un intrerupator cu cheie.


Mai multe amanunte gasiti in cartea tehnica a produsului, pe acest site, la sectiunea "Documente"

Cod Unic GIOTTO
Producator COELMO
Gama puteri 14-200 KVA
Greutate in Kg 0.00
N/A N/A
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter