Controler automat generator curent LEXYS PRO

SOLICITA OFERTA
  • 0740 034 490
  • 0756 040 359
  • 0748 297 867
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

LEXYS PRO este un controler (modul de control) avansat de tip AMF, utilizat pentru comanda generatorului in mod stand-by (interventie in caz de avarie). Echipeaza panourile automate standard de la COELMO de puteri peste 180 KVA (optional se poate monta pe orice panou). Este conceput pe baza de microprocesor, cu afisaj cu cristale lichide, cu butoane de actionare de tip microswith si leduri de semnalizare.


Functii:


- asigurarea comenzii (interventiei) grupului electrogen la caderea tensiunii de alimentare prin intermediul algoritmilor specifici inclusi in software. Prin “caderea retelei” se inteleg nu numai cazurile atunci cind tensiunea se intrerupe total ci si cazurile cind parametrii fizici, masurati, ai retelei (tensiune si frecventa) nu se incadreaza in valorile prescrise prin parametrii de functionare.


- masurarea parametrilor fizici din sistem. Parametri grup: turatie motor, tensiune baterie, nivel combustibil, contor ore, numar porniri, numar porniri esuate, contor putere activa, contor putere reactiva, sincronoscop. Parametri electrici: tensiune de faza si de linie, frecventa si curentul, atit pe retea cit si pe generator, puerea reactiva, puterea aparenta, factorul de putere. Parametri mecanici: presiune ulei, temperatura apa, temperaturea ulei.


- protectia. Protectia este asigurata pe doua nivele. Primul nivel este cel de avertizare la atingerea unor praguri de alarma pentru unii parametri. Acest nivel permitE inca functionarea grupului pina la eliminarea alarmei corespunzatoare. Al doilea nivel este oprirea imediata (butonul de oprire de alarma, scurtcircuit, suprasarcina). Alarme disponibile (optic): presiune ulei, temperatura motor, temperatura alternator, rupere curea alternator, pierdere combustibil, neincarcare baterie, suprasarcina, scurtcircuit, cerere intretinere, nivel scazut lichid racier, protectie diferentiala, curent diferential.


- programarea. Toti parametrii de functionarea ai grupului sunt programabili (ex: timpii de interventie la avarie, tensiunile minima si maxima de interventie, frecventa minima si maxima, etc)


- afisarea. Sunt afisati toti parametrii din sistem masurati, alarmele, parametrii de functionare, jurnalele.


- comunicarea. Modulul ofera posibilitatea de comunicare pe interfata standard RS 232 sau RS 485 cu un PC precum si posibilitatea conectarii unui system de gestiune la distanta prin GSM si Internet de tip ERMES.


Moduri de lucru:


Sunt 4 moduri de lucru disponibile utilizatorului de pe interfata controlerului, prin microswitch-uri: Manual, Super manual, Automat si Test.  In modul Super manual  grupul poate functiona continuu, la sarcina maxima, ignorind toate alarmele de avarie care in mod normal l-ar opri. In modul Test se testeaza grupul manual, de catre operator, fara a perturba in sarcina.
Un al cincilea mod este disponibil prin program: Test automat. In acest mod generatorul poate fi programat sa porneasca periodic, la o anumita ora, sa funtioneze in mod Test o perioada de timp (fara a perturba sarcina) si sa se opreasca, fara interventia operatorului.


Functii si facilitati dezvoltare:


- intrari : numerice dedicate - 8; numerice programabile - 8; analogice dedicate - 4; analogice programabile - 4
- iesiri: numerice dedicate - 4; numerice programabile - 8; analogice programabile - 2
- mesaje programabile PC
- jurnale: defecte si evenimente
- program intretinere detaliata
- integrare PLC
- interfata afisare la distanta
- interfata PC 16 alarme
- display grafic


Mai multe amanunte gasiti in cartea tehnica a produsului, pe acest site, la sectiunea "Documente"

Cod Unic LEXYS PRO
Producator COELMO
Gama puteri 173-2500 KVA
Greutate in Kg 0.00
N/A N/A
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter