Controler automat generator curent DSE5220

SOLICITA OFERTA
  • 0740 034 490
  • 0756 040 359
  • 0748 297 867
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

LEXYS este un controler (modul de control) de tip AMF, utilizat pentru comanda generatorului in mod stand-by (interventie in caz de avarie). Echipeaza panourile automate standard de la COELMO de puteri sub 180 KVA (optional se poate monta pe orice panou). Este conceput pe baza de microprocesor, cu afisaj  cu cristale lichide, cu butoane de actionare de tip microswith si leduri de semnalizare.


Functii:


- asigurarea comenzii (interventiei) grupului electrogen la caderea tensiunii de alimentare prin intermediul algoritmilor specifici inclusi in software. Prin “caderea retelei” se inteleg nu numai cazurile atunci cind tensiunea se intrerupe total ci si cazurile cind parametrii fizici, masurati, ai retelei (tensiune si frecventa) nu se incadreaza in valorile prescrise prin parametrii de functionare.


- masurarea parametrilor fizici din sistem. Parametri grup: turatie motor, tensiune baterie, nivel combustibil. Parametri electrici: tensiune de faza si de linie, frecventa si curentul, atit pe retea cit si pe generator. Parametri mecanici: presiune ulei, temperatura apa, temperaturea ulei.


- protectia. Protectia este asigurata pe doua nivele. Primul nivel este cel de avertizare la atingerea unor praguri de alarma pentru unii parametri. Acest nivel permita inca functionarea grupului pina la eliminarea alarmei corespunzatoare. Al doilea nivel este oprirea imediata (butonul de oprire de alarma, scurtcircuit, suprasarcina). Alarme disponibile (optic): presiune ulei, temperatura motor, temperatura alternator, rupere curea alternator, pierdere combustibil, neincarcare baterie, suprasarcina, scurtcircuit, cerere intretinere, nivel scazut lichid racier, protectie diferentiala.


- programarea. Toti parametrii de functionarea ai grupului sunt programabili (ex: timpii de interventie la avarie, tensiunile minima si maxima de interventie, frecventa minima si maxima, etc)


- afisarea. Sunt afisati toti parametrii din sistem masurati, alarmele, parametrii de functionare.


- comunicarea. Modulul ofera posibilitatea de comunicare pe interfata standard RS 232 sau RS 485 cu un PC precum si posibilitatea conectarii unui system de gestiune la distanta prin GSM si Internet de tip ERMES.


Moduri de lucru:


Sunt 4 moduri de lucru disponibile utilizatorului de pe interfata controlerului, prin microswitch-uri: Manual, Super manual, Automat si Test.  In modul Super manual  grupul poate functiona continuu, la sarcina maxima, ignorind toate alarmele de avarie care in mod normal l-ar opri.  In modul Test se testeaza grupul manual, de catre operator, fara a perturba in sarcina.


Functii si facilitati dezvoltare:


- intrari : numerice dedicate - 6; numerice programabile - 4; analogice dedicate - 4
- iesiri: numerice dedicate - 4; numerice programabile - 4
- interfata PC 16 alarme


Mai multe amanunte gasiti in cartea tehnica a produsului, pe acest site, la sectiunea "Documente"

Cod Unic DSE5220
Producator DATAKOM
Gama puteri 1-173 KVA
Greutate in Kg 1.00
N/A N/A
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter